Tycker du om dans?

| | 0 Comments

Tycker du om att dansa så har du kommit helt rätt. Vi vill vara din danspartner på nätet. Här kommer vi att skriva om mycket dans men också andra aktiviteter som gör att vi rör på oss. Rörelse är något som vi gärna vill ska förknippas med glädje precis som dansen kan göra. 

Det är inte många som dansar professionellt i vårt avlånga land. Men däremot så är det många som på sin fritid letar sig till ställen där man kan få dansa av sig en stund. Det finns en del tärningslokaler där Zumba ingår som en av de aktiviteter man utför. Dans innebär att man motionerar på ett eller annat sätt då man rör på sig till musik. Det kan också vara en social aktivitet där man får träffa nya bekantskaper.

I vårt land så finns det flera studieförbund som anordnar danskurser för den som så önskar. Då är det en mer organiserad verksamhet. Det finns kanske intet annars så mycket dansställen idag som man kan gå och få sig en svängom. Leta upp kurser på Internet som kanske finns på den ort där du befinner dig. Förutom att lära dig dansa så får du träffa nya spännande personer.

Lycka till med din dans!!