Diskodans på barnkalaset

| | 0 Comments

Hur man väljer att anordna ett barnkalas kan se väldigt olika ut hos oss alla. En del gillar disko och då kanske det blir det temat på det kalas som man ska planera. Det gäller att man lägger ner tid och energi på att planera och fixa med detta så det blir en upplevelse utöver det vanliga.

Så klart så kan man har blanda olika teman där kalaset ska innehålla diskot. Det kan vara skoj att se Pokemons, Babblarna eller My Little Ponys som dansar runt på kalaset. Se till att skaffa allt till ert barnkalas i god tid så ni kan planera resten i lugn och ro. Det kan ändå vara en hel del som ska ordnas med innan kalaset kan gå av stapeln. Det är tårtor som ska bakas och annan förtäring som ska ätas under dagen. Tacos kan vara ett bra alternativ när det ska firas något av barnen hemma.

Så klart så behöver man ju musik när det ska vara disko på ett barnkalas. Här kan barnen själva få vara med och hjälpa till att välja vilka låtar som ska finans med på en spellista. Använd er av Spotify och skapa egna spellistor just för detta barnkalas. Ni ser exakt hur långa spellistorna bli och ska det vara 15 minuter dans så skapa ett par spellistor med musik som räcker ungefär den tid som det ska dansas. Ett par spellistor kan behöva skapas som spelas i omgångar under kalaset.

Om ni har någon som ni känner som är duktig på just diskodans så kanske ni skulle kunna bjuda hem den personen som får lära ut lite diskosteg till barnen som är på kalaset. I de flesta fall så kanske man inte är så noga med hur man dansar utan man tycker mest om att få röra sig till favoritlåtarna som man brukar lyssna på. Vi hoppas naturligtvis att det blir ett häftigt diskokalas och att framförallt den som fyller år är nöjd med det hela.